Detalii livrare si retur

La produsele din categoria Carucioare si Patuturi in cazul lipsei stocului comanda se va onora in termen de 21 de zile lucratoare.

Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 500 Ron se face GRATUIT !

(in limita a 5 Kg).

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 500 Ron costul livrarii este 39 Ron (in limita a 5 Kg).

In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe o taxa suplimentara , indiferent de valoarea coletului.

Pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat),se va percepe taxarea conform tarifelor curieruluisi timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Costul pentru livrarea Patuturilor este diferit pentru fiecare patut si se va comunica ,dupa efectuarea comenzi si verificarea costului la curier!

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 – 72 ore de la lansarea comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mentinam ca Bebeboss.ro nu livreaza in strainatate.

Va multumim,

Echipa BebeBoss.ro

 

Politica de Retur

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la data intrari in posesie fizica a bunurilor drept de retur.

 • Prin urmare, e normal ca daca nu esti multumita cu achizitia facuta, sa poti returna produsele. Iar noi la ro intelegem acest lucru.
 • De aceea iti oferim posibilitatea de a returna oricand produsele achizitionate, in termen de pana la 14 zile de la cumparare.

         Click → AICI pentru a completa formularul de retur.

Procesul returului (detaliat)

 

 

 1. Odata completat Formularul de Retur noi vom lua legatura cu dvs. prin telefon sau email sa stabilim data la care veti fi disponibila sa intalniti curierul pentru a returna produsele. Daca doriti noi vom trimite un curier in data mentionata de dvs. pentru a ridica coletul.
 2. Aveti obligatia de a inpachetati bine produsele, pentru a nu fi deteriorate in timpul transportului , in ambalajul primit.
 3. Odata stabilita data la care doriti sa plasati returul si aveti produsele inpachetate corespunzator, curierul va va contacta in ziua respectiva pentru colectare.
 4. Dupa ce produsul ajunge la noi (daca returul indeplineste toate conditiile de mai jos) va vom rambursa banii in cont in maxim 14 zile lucratoare sau va vom trimite un alt produs, in concordanta cu mentiunea dvs in Formularul de Retur.

 5. Modalități de compensare a returului:

1. Prin optiunea de a va rambursa banii contra valoarea produselor.

 

Sau…

2. Schimb cu un alt produs de pe site-ul nostru  www.TinyTotsBebe.ro. Cum?

 • Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, dvs. va trebui sa achitati diferenta de pret în avans, prin transfer bancar in contul nostru.
 • Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in contul bancar furnizat de dvs. Prin urmare va rugam sa completati formularul nostru de retur AICIcu toate datele necesare inclusiv – Codul IBAN de 24 de caractere si Numele întreg al titularului cardului.

Odată cu solicitarea de returnare vă rugăm să specificați și modalitatea de compensare preferata in formularul de retur sau email, “Schimb cu un alt produs” sau “Ramnursarea banilor”.

Daca ati optat pentru optiunea de “Schimb cu un alt produs” si va datoram diferenta de bani sau ati optat pentru “Rambursarea banilor” noi va vom vira diferenta in contul bancar sau vom rambursa banii in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii si confirmari returului.

 

 1. Produse eligibile returnării:

IMPORTANT: Toate produsele pot fi returnate timp de 14 zilecalendaristice in urmatoarele conditii:

 • Starea produselor trebuie sa fie la fel ca la primire (sa nu fi fost purtate/folosite si sa nu prezinte urme de uzura).
 • Trimite-ti produsul sau produsele impreuna cu toate etichetele si accesoriile intacte (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu spalat).
 • Nu vom accepta produsele ce au eticheta originala lipita cu benzi adezive.
 • Nu vom accepta produsele ce nu sunt inpachetate corespunzator, si au fost degradate pe perioada transportului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza returul ori de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la starea initiala de vandabilitate.

III. Retur parțial / Limita retur gratuit:

Atunci când clientul beneficiază de livrare gratuită în urma sumei cumulate din mai multe produse  și optează pentru retur parțial (de ex: se comandă trei produse, se beneficiază de transport gratuit și se returnează două produse), clientul nu va beneficia de retur sau schimb gratuit.

 Alte informații privind politica de retur:

 1. Cel mai simplu mod de a opta pentru returnarea produselor este prin Formularul de Retur, insa acesta nu este obligatoriu. Puteti formula o cerere de retur prin email sau prin telefon oferind toate datele necesare procesarii returului.
 2. Orice schimb de produs se poate face numai in limita stocului disponibil.

 

Dacă aveti neclaritati si doriti sa adresati intrebari, vă rugăm să ne contactați prin email ori telefon.

LUNI-VINERI 10:00-18:00

Telefon: ✆ 0770.442.877
Email: contact@bebeboss.ro

Click → AICI pentru a completa formularul de retur.

Cititi si Cum platesc?